Hoppa till innehåll
Lediga jobb

Maskinmekaniker

Sista ansökningsdag: 30 juni 2024

Som maskinmekaniker kommer dina arbetsuppgifter dels vara service- och reparationsarbeten av vår maskinpark som består av både entreprenad- och anläggningsmaskiner, arbetet sker både på verkstad och ute på fält. Tjänsten är i första hand skiftgång men dagtid kan förekomma periodvis eller vid överenskommelse. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna inom avdelningen.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning, gärna med fordons/maskinmekanisk inriktning. Du har grundläggande kunskaper i fordons/maskinreparationer samt goda kunskaper i både tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom elektronik/diagnostik. Vi söker dig som är flexibel, självgående med en god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. Du är initiativtagande med god muntlig kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder en varierande vardag som möjliggör stor personlig utveckling i ett spännande företag som verkar i ett av Sveriges mest utvecklingsbenägna områden. I Malmfälten investeras hundratals miljarder de närmaste årtiondena. Häng med oss på resan in i framtiden!

För övriga frågor eller funderingar, tag kontakt med:
 Håkan Martinsson hakan@maskintjanst.nu
Dra och släpp filer här för att ladda uppMax filstorlek: 50 MB.
Tillåtna filtyper: .pdf, .doc, .docx