Hoppa till innehåll
Lediga jobb

Lastbilsmekaniker

Sista ansökningsdag: 30 juni 2024

Som lastbilsmekaniker består dina arbetsuppgifter av arbete i verkstad och på fält med service och reparationer av våra lastbilar.  Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna inom avdelningen. Tjänsten är i första hand dagtid men skiftgång kan förekomma periodvis eller vid överenskommelse.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning, gärna med fordonsmekanisk inriktning. Du har grundläggande kunskaper i fordonsreparationer samt goda svenska kunskaper både i tal och skrift. Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet inom elektronik/diagnostik samt hanterar engelska i tal och skrift. Vi söker dig som är flexibel och självgående med en god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. Du är initiativtagande med god muntlig kommunikativ förmåga och lojal. B-körkort är ett krav.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med avseende på kön, ålder och etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Vi erbjuder en varierande vardag som möjliggör stor personlig utveckling i ett spännande företag som verkar i ett av Sveriges mest utvecklingsbenägna områden. I Malmfälten investeras hundratals miljarder de närmaste årtiondena. Häng med oss på resan in i framtiden.

För övriga frågor eller funderingar, tag kontakt med: Håkan Martinsson hakan@maskintjanst.nu
Dra och släpp filer här för att ladda uppMax filstorlek: 50 MB.
Tillåtna filtyper: .pdf, .doc, .docx