Hoppa till innehåll
Lediga jobb

Gårds- och förrådsansvarig

Sista ansökningsdag: 30 juni 2024

Som gårds- och förrådsansvarig består dina arbetsuppgifter av bland annat hantering av gods med hjullastare och gaffeltruck samt även snöröjning under vintertid. Du kommer att ha ett stort ansvar för all hantering av inkommande och utgående gods för hela verksamheten. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna inom avdelningen. Tjänsten är i första hand dagtid men skiftgång kan förekomma periodvis eller vid överenskommelse.

Vi söker dig som har ett gott ordningssinne, gärna med tidigare erfarenhet av förrådsarbete. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Meriterande är om du har förarbevis på gaffeltruck och godshantering hjullastare samt hanterar engelska i tal och skrift. Vi söker dig som är flexibel, självgående med en god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. Du är initiativtagande med god muntlig kommunikativ förmåga och lojal.

B-körkort är ett krav.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med avseende på kön, ålder och etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Vi erbjuder en varierande vardag som möjliggör stor personlig utveckling i ett spännande företag som verkar i ett av Sveriges mest utvecklingsbenägna områden. I Malmfälten investeras hundratals miljarder de närmaste årtiondena. Häng med oss på resan in i framtiden.

För övriga frågor eller funderingar, tag kontakt med: Håkan Martinsson hakan@maskintjanst.com
Dra och släpp filer här för att ladda uppMax filstorlek: 50 MB.
Tillåtna filtyper: .pdf, .doc, .docx